logo
Повернутись

Інтернет провайдер у Хотянівці - ДОМОНЕТ

«ДОМОНЕТ» – сучасний провайдер, який надає послуги з підключення домашнього інтернету та телебачення. Наш офіс знаходиться у Києві. Але у місті Вишгород у нас розташований технічний ХАБ, тому всі заявки на підключення та ремонти ми виконуємо строком на 1-3 добу Ми виконуємо підключення телекомунікації навіть у віддалених районах. «ДОМОНЕТ» розширює географію і ми вже вийшли за межі Києва. Карта, яка є на нашому сайті, показує всю сферу нашого покриття. Існує можливість підключити дротовий інтернет та в селі Хотянівка неподалік Києва. Ми готові забезпечити високу швидкість передачі даних, якісний прийом телебачення та широкий спектр додаткових послуг.


Нові технології у кожен будинок

Інтернет у селі Хотянівка біля Києва підключається з використанням GPON. Це технологія останнього покоління, у реалізації якої використовується оптичний кабель. Являє собою пасивну провідну мережу. Її переваги:

  • Можливість безперебійно передавати великі обсяги даних;
  • Високий ступінь безпеки - відсутня ризик удару струмом;
  • об'єднання послуг – оптичний кабель дозволяє користуватися не лише інтернетом, а ще телебаченням та телефонією.


Обслуговування мережі GPON може виконуватися без повного вимкнення. Відзначимо і високу швидкість з'єднання. Дротовий інтернет в Хотянівці може досягати від 100 Мбіт/c до 1 Гбіт/c.


Максимальний комфорт для клієнтів

Абоненти провідного інтернету в Хотянівці отримують у користування роутер Mikrotik. З його допомогою через особистий кабінет доступні:

  • Зміна пароля та імені мережі;
  • Управління тарифами;
  • Внесення оплати;
  • Перевірка швидкості інтернету.


Додатковою зручністю є використання особистого кабінету в «Телеграмі». Тепер усі операції користувач може здійснювати за допомогою робота. Роутер надається повністю готовим до роботи, але якщо потрібні додаткові налаштування, вони робляться за окрему плату. Технічна команда "ДОМОНЕТ" виконує обслуговування обладнання. За потреби здійснюється гарантійна заміна роутера. На виклики виїжджає технік до Віту-Литовської. При ситуаціях, які потребують відкладень, оформляється термінова заявка.

Користувачі провідного інтернету в Хотянівці можуть обрати тариф: від базового до преміального. Окремі категорії за підтвердженням права на пільги обслуговуються за планом «Турбота». За потреби можна зупинити дію договору на 3 місяці без додаткової оплати.


У «ДОМОНЕТ» регулярно проводяться акції. Наприклад, якщо ви наводите нового клієнта, то і він, і ви нагороджуєтеся. При безперервному та своєчасному поповненні рахунку абонентам частково відшкодовується вартість тарифу. Проводяться інші акції, дізнавайтеся про них на сайті або у менеджера.

arrowUp